• Genom ett medlemskap kan du vara med och påverka, knyta kontakter och tillsammans med andra företagare hitta vägar till samarbete.

    Genom ett medlemskap kan du vara med och påverka, knyta kontakter och tillsammans med andra företagare hitta vägar till samarbete.

Adress:
info@morbylangaforetagsgrupp.se
Skicka ett mail
För information om medlemskap klicka här:

Välkommen att ansluta dig till din lokala företagarföreningen.
Genom samarbete kan vi påverka företagsklimatet i vårt område och arbeta för en bättre miljö både för företagaren och boende. Genom ett medlemskap kan du vara med och påverka, knyta kontakter och tillsammans med andra företagare hitta vägar till samarbete.

Föreningsavgiften är 500:- per år varav 490:- går som serviceavgift och är avdragsgill och 10:- är medlemsavgift. Ett medlemskap ger dig tillgång till marknadsföring via vår hemsida. Vi arrangerar företagsluncher och har regelbundet medlemsmöten under kvällstid,  ibland med aktuella gäster för information och diskution.

Nuvarande styrelse>>

Din anmälan gör du enkelt genom att fylla i kontaktformuläret ovan eller skicka en mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Du får då en faktura per epost tillsänd dig. Vi skickar helst allt med epost - det spar pengar och miljö.

morbylanga foretagsgrupp transpVarmt välkommen  till oss.

Mörbylånga Företagsgrupp

tryck ner Enter-tangenten för att söka